Loreen

Loreen på sommarturné 2021 – med ny musik på svenska

Dela

Att säga att Loreen är en av Sveriges främsta artister är ett solklart understatement. Hennes otroliga förmåga att trollbinda människor, både på skiva och live, är få förunnat. Sommaren 2021 blir mer av det senare då hon åker ut på en efterlängtad turné.

Loreens magiska framträdanden i Så Mycket Bättre hösten 2020 var definitivt en av höjdpunkterna då hon gjorde sina tolkningar på svenska – en hittills outforskad och spännande sida som vi aldrig hade fått se tidigare och som tog alla med storm.

I mars 2021 släpptes ”Sötvattentårar”, en intim låt där Loreen beskriver hur det känns när man försöker hinna med allt och frustrationen som kommer när man tycker att man inte räcker till. Något som nog de flesta kan känna igen sig i. Men hon ger oss samtidigt hopp, det kommer att bli bättre.
I höst kommer det mer musik på svenska. 

I sommar väntar en turné med rösten som tog Loreen hela vägen till vinst i Eurovision Song Contest 2012. Vinnarlåten då, ”Euphoria”, blev en världshit och en allsångsklassiker som nådde förstaplatsen på topplistorna i hela 21 länder.

Kommande konserter

Laddar...