Johan Airijoki på turné till Svalbard – här är hela sommarens alla datum i Sverige

Dela

Under den tidiga våren firade Johan Airijoki 10 år som artist med en exklusiv serie konserter. Fullsatt och jublet har inte tystnat än. Nu väntar en sommarturné över hela Sverige och en unik turnépremiär på Svalbard. 


Gällivaresonen Johan Airijoki och hans sånger har sedan debuten metodiskt byggt ett lojalt följe som stadigt växer. Människor som tagit till sig hans låtar på djupet. När Airijoki nu har firat 10 år som artist kändes det där, publiken har verkligen tagit till sig sångerna och texterna. 

Från tre exklusiva konserter under den tidiga våren åker nu Johan Airijoki ut på en större sommarturné. Möter än fler i den växande publiken.

En turné som landar i både Ljusdal, Löderup, Halmstad och… på Svalbard. Premiären sker i den före detta gruvbyn Longyearbyen, mitt på ön som är utkastad i Norra Ishavet.

“Min vår och sommarturné börjar på Svalbard, en plats jag länge drömt om att besöka. Musiken har kraften att ta en till de mest avlägsna platser. 
Vi ska bara se till att passa oss för isbjörnar. Arrangören skickade en bild på hur han vaknat av att två björnar kollade in genom köksfönstret, det hör ju inte direkt till vardagen. 
I sommar rullar turnén på över hela landet. Tack till alla er som följer min musik. Vi ses där ute!”

/Johan Airijoki

Kommande konserter

Laddar...