Efter vårens utsålda succé – The Wannadies på sommarturné

Dela

Förutom att släppa nytt, singeln ”It´s You (It´s You It´s You)”, gjorde The Wannadies våren 2024 en bejublad turné och konserten på ett till absolut sista plats utsålt Cirkus i Stockholm är en nutida klassiker.
The Wannadies är tillbaka och nu väntar en stor sommarturné med turnéfinal på klassiska Mosebacketerrassen i Stockholm. 

– Singeln It’s You (It’s You, It’s You, It’s You) är en kärleksförklaring. En hyllning till vänskap. Den handlar om några av de viktigaste människorna i mitt liv. Den beskriver hur jag träffade Christina, Stefan och tredje versen är till min och Christinas dotter Elsa, förklarar Pär Wiksten.

Under hösten 2023 medverkade frontpersonen Pär Wiksten från The Wannadies i TV4:s Så mycket bättre och svenska folket tog den charmiga och känslosamma sångaren till sina hjärtan. I säsongsavslutningen av programmet tolkade artisten Peg Parnevik en Wannadies-låt ”Hit” och hade i smyg bjudit in resten av medlemmarna i bandet som fick Pär att reagera med chockartad förtjusning.

Sommaren 2024 kommer bandet åter möta publiken. Från Malmö till Östersund, från Öland till Halland. Stor final blir det på klassiska Mosebacketerrassen i Stockholm. 
För det är det det handlar om, att möta publiken. Mer än att återförenas. Ett band som The Wannadies går nämligen inte att splittra hur som helst då de är lika mycket en familj som ett band. De senaste 20 åren har de mest varit det förstnämnda. Nu är det också ett band igen.

Om The Wannadies:
The Wannadies är den legendariska Skellefteå-gruppen som slog igenom på 90-talet som ett av de främsta namnen i den svenska indievågen. Med hits som ”My Hometown”, ”You and Me Song”, ”Shorty” och ”Hit” nådde bandet långt utanför Sveriges gränser och gjorde stor succé i både Storbritannien och Japan. Bandets mest igenkända låt är ”You and Me Song” som har förekommit på såväl soundtracket till Baz Luhrmanns Romeo + Juliet som i en rad reklamfilmer och hembygdshymnen ”My Hometown” har tidigare tolkats av bland annat Annika Norlin.

Kommande konserter

Laddar...