United Stage Corporate Experience

Med erfarenhet och passion hjälper vi dig med idé och programsättning för både företagsevent och privatfester

Idé

Varumärket är individens samlade erfarenhet om företaget! Smart producerad underhållning skapar kraftfulla evenemangsupplevelser, samt genererar motiverade medarbetare och kunder, vilket skapar lönsammare affärer! Vi erbjuder dig idé, konsultation, programsättning och bokning av några av Sveriges populäraste artister. Ett samarbete med United Stage skall medföra positiva gästupplevelser att minnas!

Artister

Vi är en ledande agentur för några av Skandinaviens populäraste artister. Våra medarbetare har en lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med artister, band och DJ:s som vi representerar, men även från andra. Vi bokar artister och producerar underhållning för både fest, kick off, jubileum, eller firande i övrigt.

Produktion

Vi erbjuder dig möjligheten till en fullservice byrå, där vi tar hand om hela scenproduktionen, inklusive ljus, ljud och scen. Vi hanterar även gärna planeringen, kontrakteringen, samt genomförandet och uppföljningen för att göra det enkelt för dig som vår uppdragsgivare. United Stage producerar även shower för företagsevent på arenor som Tele 2 och Friends Arena, i det fall ni önskar ställa till med en ordentlig fest för alla som ni känner.

Våra artister

Se alla artister

Boka din underhållning här

Boka artist här

Håll kontakten - Få vårt nyhetsbrev!

Vi har över 20 års erfarenhet av privat- och företagsevent. Vi är med, både dig som kund och våra artister, hela vägen från idéstart till mållinje.

Artister

Laddar...

Vi hittade inga resultat