Velkommen Danmark – United Stage blir Norra Europas största artistbolag i tre länder

Dela

Idag byter Copenhagen Music namn till United Stage. Tillsammans med United Stage i Sverige och United Stage i Norge bildas Europas största artistbolag som är hem för över 300 artister och med fler än 5000 konserter per år. 

United Stage i Sverige har sedan 1984 gjort tiotusentals konserter och jobbat med de största svenska artisterna. 2017 gick vi över landsgränsen till Norge och nu växter vi ytterligare till Danmark. Sommaren 2020 slogs de tre bolagen ihop och idag sker det historiska namnbytet i Danmark. 

”Sammanslagningen mellan United Stage och våra kontor i Köpenhamn och Åhus har redan skapat helt nya kreativa möjligheter tvärs över landsgränserna och mellan våra artister. Det är precis den här gemenskapen och sammanhållningen vi behöver i livebranchen, för att ta musiken ut i världen och upp på scenerna” 

Jimmi Riise – Nordic CEO, United Stage Group


”Att United Stage är ett artistbolag i Sverige, Norge och Danmark gör att vi kan ge alla våra artister unika möjligheter att växa live. Vi fokuserar på artisternas hela karriärer över landsgränserna.”

Markus Wiking – VD United Stage Sverige  

United Stage representerar just nu över 300 artister och jobbar med mer än 5000 konserter per år. Vi jobbar med Lukas Graham, Lars Winnerbäck, Molly Sandén, Darin, Christopher, Laleh, Rasmus Seebach, Marion Ravn, CC Cowboys, Icekiid, Artigeardit, Ringnes-Ronny, Hov1, Måns Zelmerlöw, Oslo Ess, Melissa Horn, Takida, Tessa, Cheff Records, Linnea Henriksson, Jung, Danny Saucedo, TV-2, Scarlet Pleasure och Norlie & KKV och många, många fler.