Välkommen till US-familjen: De Vet Du!

En av landets absolut största humorgrupper som ses av miljontals på Youtube är redo för nästa steg, nu blir SHOWEN ännu större. Festhyllningen ”Höjer Våra Glas” är lika stor succé på Stureplan som på landets alla nattklubbar med över 13 miljoner streams på Spotify. Välkomna tillbaka till US-familjen!

Humorgruppen De Vet Du fick sitt stora genombrott 2010 när de släppte sin första musikvideo på YouTube. Inom ett år blev de ett av Sveriges största Youtube-fenomen och har sedan dess fortsatt att skapa musik med humoristiska texter om vardagsproblem som de flesta kan relatera till. På Youtube har gänget närmare 200 000 följare och på Spotify över 100 miljoner streams.

Gruppen bildades av de fyra vännerna Christopher Martland, Johan Gunterberg, Tor Wallin och den ack så mystiska fjärde medlemmen – den tröjlösa och solglasögonbärande DJ-Hunk. I genomsnitt har gruppens musikvideos över 1,5 miljoner visningar och de tillhör den lilla skara artister i Sverige som har fler än 100 miljoner lyssningar på Spotify.

I februari 2020 gjorde bandet en bejublad spelning på ett slutsålt Berns. En show som hintade om vad som är på gång framåt.