Så mycket bättre-aktuella Norlie & KKV på konserthusturné i våren 2023

Dela

Under hösten sätter Sveriges mest ikoniska duo Norlie & KKV sin prägel på hela Så mycket bättre. Nu är det klart att det blir turné under tidiga våren 2023, för första gången kommer publiken att få uppleva duon på landets bästa konserthus. 

– Äntligen ska ni få ta del utav Kärlekshistorien som vi har skrivit låtar om i över ett decennium. Därför vill vi skapa en helt ny upplevelse, både för oss och för er. Tillsammans möts vi på väl utvalda konserthus runt om i Sverige. / Norlie & KKV

Om någon sagt att en bortglömd dansbandshit plötsligt skulle bli höstens första/största banger hade kanske nån tvekat. När Norlie & KKV gjorde Lasse Stefanz ”En sån som han (En man som han)” till sin i Så Mycket bättre visade de vilka otroliga artister de är, ingen kunde sitta still. Med ett unikt sound och en känsla för den publikfriande dansen bevisade Norlie & KKV ännu en gång att de är två av landets absolut största.

I säsongens andra program nådde Norlie & KKV en ny topp när de tolkade Måns Zelmerlöws klassiker ”Cara Mia” med helt ny text på svenska.  

Duon har sedan debuten 2011 gett oss några de största hitsen i modern tid; “Tröjan du hatar”, “Ingen annan rör mig som du” och “Din Idiot” har gjort Sonny Fahlberg och Kim Vadenhag till självklara publikfavoriter. Norlie & KKV har nominerats till otaliga priser, stått på de största scenerna och samarbetat med bland andra Estraden, Benjamin Ingrosso och Junie. 

Norlie & KKVs blandning av oförskämd pop med rötter i hiphop var en fingervisning om var populärmusiken var på väg långt innan den hade kommit dit
De har i dagsläget haft 6 stycken topp 10 placeringar, 20 top 50 placeringar på Spotifylistan i Sverige och deras musik har streamats över en halv miljard gånger.

Norlie & KKV har turnerat ständigt sedan början och mellan albumen “Snart” (2013), “Alla våra låtar” (2016) och ”Se på oss” (2019) släppt ett otal singlar, samarbeten och remixer. Duon har lyckats bli folkliga i tysthet och har ett stålhårt band till sin armé av fans som bär dem fram genom en karriär av nästan uteslutande toppar.

Under den tidiga vintern 2023 ger sig Norlie & KKV ut på en turné till Sveriges bästa konserthus. Det blir en annorlunda upplevelse och det blir första gången publiken kommer uppleva duon på det här sättet. Även om det finns stolar i salongerna så får publiken räkna med att inte sitta ner speciellt mycket. 

Biljetter släpps 2/11 via unitedstage.se

Kommande konserter

Laddar...