Emil Jensen

EN GEMENSAM GALNING – Emil Jensen är tillbaka med ny föreställning, nytt album och stor turné

 

Efter sina hyllade liveföreställningar och sommar– och vinterprat i radio, är Emil Jensen tillbaka i höst med nytt album och ny föreställning med titeln ”En gemensam galning”.

 

–Det känns viktigare än någonsin att ingjuta lite hopp, mod och mänsklig värme och försöka sprida lite yttrandetrygghet. Varje dag är en valdag och varje promenad är en prideparad, säger Emil själv om föreställningen.

 

Emil Jensens liveframträdanden är just som sommarprat på scen, där hans låtskatt varvas med personliga mellansnack, komik och allvar, i en helt egen blandning.

 

Genom åren har Emil prisats för sin ordkonst och musik, men också för det engagemang som löper genom hans texter och artisteri och inte lämnar någon oberörd.

 

Förra succéföreställningen ”Flyktpotatis” lockade över 20 000 besökare över hela landet och avslutades på ett fullsatt Cirkus i Stockholm. Emil har fått ta emot mängder med priser genom åren och fick senast 2017 Evert Taube-priset för sitt låtskrivande. Just nu är han artist in residens på Vara Konserthus, han hörs på söndagar i ”Godmorgon, världen!” i Sveriges Radio och återkommande i ”Tankar för dagen”. Eller ”Tvångstankar för dagen” som Emil själv kallar det.

 

Föreställningen ”En gemensam galning” som spelas 17 gånger i höst innefattar hela tio kvällar på Södra teatern i Stockholm. Albumet med samma namn släpps 26 oktober.

Kommande konserter

15/11
Köp
16/11
Köp
17/11
Köp
18/11
Köp
22/11
Köp
23/11
Köp
24/11
Köp
25/11
Köp
29/11
Köp
30/11
Köp
01/12
Köp
07/12
Köp
08/12
Köp
Följ på hemsida  Följ på facebook  Lyssna på Spotify  Se på youtube 


botbodyblackshadow