Emil Jensen

Över 50 000 har sett hans senaste föreställningar med en unik blandning av musik, lyrik och komik. Mångsysslaren, artisten och ordkonstnären Emil Jensen har förmågan att få en hel publik att vara här och nu. Våren 2019 möter han Sverige ännu en gång, i en förlängning av hyllade föreställningen ”En gemensam galning”. Som vanligt blir det uppfriskande att se Emil live!

 

– Efter det fantastiska mottagande vi fått under hösten, känns det omöjligt att inte fortsätta till våren. Det har styrkt mig i att det är viktigare än någonsin att ingjuta lite hopp, mod och mänsklig värme och försöka sprida lite yttrandetrygghet. Varje dag är en valdag och varje promenad är en prideparad, säger Emil själv om föreställningen och den tillströmmande publiken.

 

“Omslutande humor blandas med högstämt allvar och där Jensen får gott om svängrum för sin begåvade ordkonst” – GöteborgsPosten

“Denne förträfflige ordkonstnär är förmodligen en av landets mest mänskliga människa” – Gaffa

 

Förutom turnén har Emil hösten 2018 släppt ett nytt rosat album ”En gemensam galning” och boken ”Vad var det jag sa?” som innehåller texter från hans mest älskade radioframträdanden – Sommar i p1, Tankar för dagen och Godmorgon världen!

Emil Jensens liveframträdanden är just som sommarprat på scen, där hans låtskatt varvas med personliga mellansnack, komik och allvar, i en helt egen blandning.

Genom åren har Emil prisats för sin ordkonst och musik, senast med Evert Taube-priset för sitt låtskrivande, men också för det engagemang som löper genom hans texter och artisteri och inte lämnar någon oberörd.

 

Kommande konserter

30/04
Info
06/07
BORGHOLM
Kackelstugan
Info
19/08
Köp
Följ på hemsida  Följ på facebook  Lyssna på Spotify  Se på youtube 


botbodyblackshadow