Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Tobias Rahim in 2024/2025.

 • Om Tobias Rahim

  Danmarks just nu största artist – Tobias Rahim – kommer till Sverige

  Tobias Rahim är just nu Danmarks absolut största artist med utsålda arenakonserter, miljontals streams och prestigefyllda priser. Med duetten Stor Man tillsammans med Victor Leksell har Tobias Rahim även nått en stor publik i Sverige och i november kommer han till Stockholm för en konsert.

  2021 kom det stora genombrottet med en egensinnig bandning av tabun, politiska budskap, sex och lyrik. Tobias lyckades med konststycket att vara både kompromisslös och kommersiellt framgångsrik.

  Under de senaste 52 veckorna har Tobias Rahim varit etta på den danska topplistan med flera olika låtar. Big man, Mucki Bar, Feberdrømme Xx Dubai, FlyingFaduma och Ozon Layer A Energy har alla toppat listan. Alla låtarna finns även på det kommande albumet Når sjælen kastar upp som släpps i oktober.

  Den 1 oktober medverkar Tobias Rahim och Victor Leksell tillsammans i Sveriges största talkshow, BIANCA, och framför superhiten Stor Man.

  I början av november är det så äntligen dags för den svenska livepubliken att möta Tobias Rahim när han gör en konsert på Bibilioteket Live i Stockholm.

Lyssna på Tobias Rahim

Boka Tobias Rahim

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Tobias Rahim och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Tobias Rahim hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Tobias Rahim
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!