• Om Takenoelz

  TAKENOELZ strålar ut från hjärtat av Stockholm. En 25-årig kraftfull producent och DJ som har över 1 miljon Spotify-lyssnare varje månad och nästan 100 miljoner streams. Hans samarbetsglans lyser med namn som ADAAM, VC Barre, Dree Low, Asme, Awave, 1.Cuz, Euroo, Aden, E4an och den legendariske Petter.

  Sedan 2017 har TAKENOELZ prytt scener över hela Norden med artister som Lamix, Reyn, ADAAM, Asme och VC Barre, med mer än 500 framträdanden. Pato Pooh såg sitt geni och förde honom in i NBLNATION-bandet 2017. Detta drag katalyserade TAKENOELZs framgång och knep en Grammis-nominering för Årets låt på Grammisgalan 2023 med ”SÖDERMALM”.

  Ett bevis på hans varaktiga inflytande är den senaste listdominatorn ”17”, skapad i samarbete med ADAAM och producenten Pablo Paz. Med varje takt och rytm omdefinierar TAKENOELZ den musikaliska berättelsen. Kort tid efter ”17” var det dax för TAKENOELZ och hans kompanjon PABLO PAZ att släppa egen låt, det gjorde tillsammans med VC Barre där de samplade låten ”Din soldat” som blev till ”Soldat”. Soldat kom in direkt topp 5 efter redan första dagen och några dagar sedan krigade den sig upp till plats nummer 1.

  Sommar 2023 har TAKENOELZ haft en otrolig resa med över 50 spelningar med olika artister men även egna spelningar så som när han tog över en scen på Lollapooloza tillsammans med Guld, Mohela och VC Barre. 

Lyssna på Takenoelz

Boka Takenoelz

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Takenoelz och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Takenoelz hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Takenoelz
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!