Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Roc Boyz in 2024/2025.

 • Om Roc Boyz

  Roc Boyz (Mein, KrissyB och Mul) är tre barndomsvänner som började sin karriär i Meins källare tidigt 2020. Den 30 maj samma år släppte de albumet ’Roc Boyz, Vol. 1’ som innehåller hits som Wreckonize, What up World och Badmon.

  Roc Boyz blev extremt populär bland russeungdomar med deras kreativa texter och melodier. Efter att ha varit ledare inom russemusik tog de in en manager (Dennis Kiil) för att fokusera fullt ut på musiken.

  Raptrion från Bærum tog sikte på en ny karriär och i början av 2022 Bonanza, tillsammans med svenska rappstjärnan Greekazo. Låten gick direkt in som nummer 2 på Norge topp 50.

  De har nu samlat ihop över 150 miljoner streams och lagt russemusiken på hyllan för att nu sätta sin egen prägel på nordisk rap. De gav en markant skillnad och 2023 släppte de en remix på svenska rap fenomenet 23s låt Feeling Myself, remixen har varit topp 15 i Sverige, topp 100 i Danmark och topp 1 i Norge. De spelade även på två festivaler i Sverige under sommaren och även en festival i Finland.

  Roc Boyz har följt upp detta med flera megahits som Creem, Helgen och Missförstått Remix med den svenska artisten Bell. Roc Boyz var topp 3 mest streamade artister i Norge under hela 2022.

  Roc Boyz har redan erövrat mainstage på bland annat Stavern Festival och Landstreff Stavanger, Bayside Festival.

  Detta är bara början för Roc Boyz, 2024 bjuder på ett helt nytt universum!

Lyssna på Roc Boyz

Boka Roc Boyz

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Roc Boyz och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Roc Boyz hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Roc Boyz
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!