Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Rivstart in 2024/2025.

 • Om Rivstart

  Hitmakaren och sångaren GG, tillsammans med rapparna Pekka och Assar, härstammar från Västerbotten och gör musik – på Norrländska.

  Redan 2003 slog Rivstart igenom – på ett högst ofrivilligt sätt – med låten “Vilken Jävla Träng“ och man var genom detta också virala – innan begreppet ens fanns. Pionjärer, för all del, men Rivstart var inte riktigt redo för den framgången. Där och då. Nu ser det annorlunda ut.

  Pojkarna har blivit män och Rivstart har börjat göra väsen av sig både online och ute på den svenska scenen. Med sin unika musik – en mix av house, rockabilly och rap – så lämnar man ett spår av kaos efter sig längs med hela Sverige. Själva kallar de musiken för ”Hillbilly House” och ”Danspunk” vilket också ger en tydlig hint om vad som väntar publiken.

  Det luktar bränt gummi mot asfalt, det luktar oidentifierad dryck i Pet-flaska och det luktar distinkt av ett stort genombrott. Rivstart är redo att presentera sig för Sverige på allvar.

Lyssna på Rivstart

Boka Rivstart

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Rivstart och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Rivstart hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Rivstart
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!