Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Rejhan in 2024/2025.

  • Om Rejhan

    Under 2023 så börjar den stora resan för Rejhan Bellani. Debutsingeln kommer premiärspelas i Melodifestivalens deltävling 1 den 4 februari och följs sedan upp av kraftfulla ”Is Isn’t True” i maj. Under sommaren släpps tredje singeln och sen landar Rejhan i första delen av sitt debutalbum i oktober 2023.

    16-åriga Uddevallasonen Rejhan Bellani gjorde stor succé i Talang 2021 där han knockade juryn och gick till final. Nu väntar ett ännu större äventyr runt hörnet då han kommer debutera som artist i Melodifestivalen 2023. Rejhan har under senaste året jobbat hårt i studion och samtidigt börjat bygga en following på TikTok och Instagram. Han har även varit aktiv med livespelningar och öppnade Uddevallakalaset 2022.

    Rejhan har spelat piano, gitarr och sjungit sen han var 4-5 år. Med rötter från Kosovo och Bosnien så kan han sjunga på albanska, bosniska, engelska och svenska. Med inspiration från Bruno Mars, Daniel Ceasar och Labrinth så har Rejhan hittat en soulig ton i rösten med ett unikt ID.

Boka Rejhan

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Rejhan och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Rejhan hos oss

  • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
  • Exklusivt bokningsbolag för Rejhan
  • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!