Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Nils-Pontus in 2024/2025.

 • Om Nils-Pontus

  Linköping är världens mittpunkt och Nils-Pontus strålar av popmusik. Småstadskillen som gav sig ut på en resa där drömmar slog in och solen alltid stod högt på himlen.

  Nils-Pontus debut hette ”Mamma” (EMI Sweden/Universal Music) och från det distinkta pianointrot drar han in oss i ett fotografi fullt av klara färger. Historier om en tid för inte så länge sedan, om drömmarna och framtiden. Pop på svenska som lyfter oss och påminner om att, vad som än händer, alltid ha fötterna stadigt på jorden.

  Precis som mamma sa.

  Ett första smakprov från Nils-Pontus som soloartist, tidigare har han släppt flera låtar och haft stora framgångar med gruppen GAMMAL som han har tillsammans med Peg Parnevik.

  – Låten Mamma handlar om det klassiskt röriga och alldeles underbara tonårslivet. Man är upp och ner och överallt men har ändå sitt ankare i familjen. Ångesten blandas med glädje och äventyr. Det är så livet i småstaden alltid varit för mig, säger Nils-Pontus om låten.

   

Lyssna på Nils-Pontus

Boka Nils-Pontus

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Nils-Pontus och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Nils-Pontus hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Nils-Pontus
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!