Konserter 2023/2024

Laddar...

We did not find any events for Moa Lignell in 2023/2024.

 • Om Moa Lignell

  Med stor kunskap inom både låtskrivande och musicerande har Moa Lignell alltsedan karriärens start inspirerat såväl som ingjutit hopp i de flesta som träffats av hennes musik. Under eget namn har hon släppt två album och turnerat landet runt, både som soloartist och tillsammans med bland andra Melissa Horn, Anna Ternheim och Janne Schaffer. Hennes text och musik har även framförts av namnkunniga akter som den ovan nämnda Melissa Horn, Sonja Aldén och Jens Hult.

  Fem år har passerat sedan hon släppte det senaste albumet ”Ladies Man”, på vilket hon bland annat gjorde en duett med Plura, och det är nu hög tid att släppa ny musik. Våren 2020 släpptes Moa Lignells nya album, ”Oh Daughters” och hyllades av bland annat musikjournalisten Jan Gradvall.

  Albumet har vuxit fram under en längre period, vilket har gjort att tematiken skiftar, från lycka till sorg, från borttappad kärlek till funnen. Inte helt olikt en tonsatt dagbok som under flera år fyllts på med personliga reflektioner. De personligt präglade texterna knyts ihop med ett stilsäkert musikaliskt uttryck, där inspelningar från vardagsrummet sammanvävs med spår som mejslats fram tillsammans med producenten Robert Qwarforth i studion.

  Efter tre album på engelska valde Moa Lignell att gå en annan väg. Hon växlade språk och skrev svenska texter, något hon tidigare bara gjort i egenskap av låtskrivare till andra artister. ”Svenskan mycket mer naken, och det skrämde mig till en början, men när jag vågade mig över den puckeln så blev resultatet bättre”, berättar Moa Lignell om valet. I fjol kom det första smakprovet och nu följer hon upp med singeln ”Så blåögd är jag”, där hon får sällskap av Ane Brun som duettpartner.

Lyssna på Moa Lignell

Boka Moa Lignell

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Moa Lignell och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Moa Lignell hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Moa Lignell
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!