Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Mikael Wiehe in 2024/2025.

 • Om Mikael Wiehe

  Under 2022 säger Mikael Wiehe farväl med en sista stor turné. Att det är en av landets mest uppskattade artister som en sista gång möter publiken står klart, intresset är enormt.

  Två saker har under ett halvt sekel definierat Mikael Wiehes artistiska värv. Dels den eviga resan, turnén utan slut. Dels drömmen om en bättre värld. Det förstnämnda har nu snart nått sin slutstation. Det senare är en strävan som aldrig kommer upphöra.

  Med sitt nya album ”Den siste mohikanen” (26/11) och den efterföljande turnén tar Mikael Wiehe farväl. Farväl av det intensiva turnerande som varit hans signum ända sedan han först mötte publiken som Hoola Bandoola Bands ledare på 70-talet. En kärleksrelation till publiken som fortsatt in i solokarriären med tusentals och åter tusentals konserter runt om i Norden. Fortfarande runt hundra per år. År efter år.

  Vilken 75-åring som helst kan unna sig att trappa ner lite. Inte minst en som släppt ett fyrtiotal album och som stadigt upprätthållit en stark position som viktig röst i samhällsdebatten. Alltid redo att stå upp för rättvisan och jämlikheten. Men det är också en roll som förpliktigar.

  Nu väntar ett värdigt avsked till publiken från en av de främsta svenska artisterna och låtskrivarna genom tiderna.

  Vad som händer sen? Mikael Wiehe är inte den som ger upp i första taget. Där ett kapitel avslutas börjar ett annat. Kanske kan en hint skönjas i de avslutande raderna i ”På livets hav”:

  ”Det är en resa som inte har något slut / Och våra drömmar / Våra drömmar har vi kvar / På livets stora hav”

   

Lyssna på Mikael Wiehe

Boka Mikael Wiehe

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Mikael Wiehe och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Mikael Wiehe hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Mikael Wiehe
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!