Konserter 2023/2024

Laddar...

We did not find any events for Marcus & Martinus in 2023/2024.

 • Om Marcus & Martinus

  Vid endast 21 års ålder har Marcus & Martinus redan hunnit etablera sig själva i stora delar av världen och förra året firade de 10 år som turnerande artister. Under åren har de haft enorma framgångar internationellt där de bland annat turnerat över hela Europa, varit förband för Jason Derulo, uppträtt på Nobelpriset och sälja ut Avicii Arena två gånger på några minuter. Deras låt Elektrisk har rekordet för den mest streamade norska låten någonsin.

  Aktuella i Melodifestivalen 2024.

  Med deras medryckande musik och otroliga scennärvaro är de omöjliga att inte gilla. Något som resulterat i stora sociala medier konton med miljontals följare och dedikerade fans över hela världen.

  Nu åker Marcus & Martinus ut på en stor turné i Norden – We Are Not The Same Tour prt 1 – med spelningar på stora arenor.

  “Efter flera års väntan ska vi äntligen ut på turné igen! Det kommer bli en fantastisk konsertupplevelse där vi bjuder på massor med ny musik blandat med hits från förr! Vi är så taggade på att få träffa er alla, vi har saknat er så mycket! Hoppas vi ses där”, säger Marcus & Martinus.

Lyssna på Marcus & Martinus

Boka Marcus & Martinus

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Marcus & Martinus och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Marcus & Martinus hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Marcus & Martinus
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!