Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Maia Wright in 2024/2025.

 • Om Maia Wright

  P3:s ”Framtidens artist” Maia Wright släppte hösten 2020 debut-EP:n ”Firsts” där hon adresserar nätdejtingens baksidor med låten ”Love On The Internet”.

  ”Love on the internet handlar om just det, kärlek på internet. Hur vi lever hela våra liv genom våra telefoner. Hur vi missar så mycket av det fina och pirriga med att leva i nuet när vi istället för att gå fram till någon IRL, väntar och hoppas på att nån kommer upp på Tinder en dag. Är så trött på att vi gömmer oss och lever bakom skärmar, men samtidigt känns det som att man blir ensammast i världen om man går emot det”, säger Maia Wright.

  Maia har under det senaste året bevisat att hon är en av Sveriges mest lovande unga låtskrivare och artister och hennes musik har streamats mer än 300 miljoner gånger.

  Under 2020 debuterade hon med singeln ”Decent” och gästade även amerikanska producenten och DJ´n Gryffin på hans albumsingel ”Body Back”. Maia var även i USA vid två tillfällen där hon gästade Gryffin på hans turné. Under våren 2020 släppte hon tre singlar och signades av Island UK och Polydor France samtidigt som P3 valde henne till ”Framtidens artist”. Maias framgångar sträckte sig t.o.m. hela vägen till Asien där hennes låt ”View” var den tredje mest spelade låten på Radio Zip FM Hot 100.

  Den 23-åriga svenska låtskrivarsensationen har nu tagit klivet ut i strålkastarljuset som artist med sin egen musik: urban soulpop och R&B inspirerad av artister med liknande röstresurser som Maia; Ariana Grande, Ella Mai, Kiana Ledé och Zara Larsson. Maia har snabbt gjort ett stort och bestående avtryck som låtskrivare och artist. Detta är början på en lång framgångssaga.

   

Lyssna på Maia Wright

Boka Maia Wright

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Maia Wright och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Maia Wright hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Maia Wright
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!