Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for KarreV in 2024/2025.

 • Om KarreV

  Med över 2,5 miljoner streams på Spotify är KarreV ett av Sveriges snabbast växande band. På bara ett och ett halvt år har KarreV haft två sommarturnéer och spelat på ställen som Summer On, Berns och Park Lane.

  Med ett välproducerat liveset fyller KarreV lokalen med energi och känslor. Deras talang att integrera med publiken och hålla dansgolvet fartfyllt gör att publiken får en minnesvärd och fantastik kväll. KarreV har lagt ner tid, planering och hårt arbete för att bjuda på en oförglömlig show.

  KarreV är en popgrupp med influenser från house-världen. Under senaste året har de haft ett samarbete med Charming Music som drivs av artisterna Albin Johnsén, Jakob Karlberg & Mattias Andréasson. De släppte även en singel med Albin Johnsén under vintern 2022 och var med på hans turné.

  Våren 2023 var KarreV en av finalisterna i musiktävlingen P4 Nästa Halland med deras singel “Hemma”. Efter finalplatsen fick KarreV mycket uppmärksamhet i både radio och TV.

Lyssna på KarreV

Boka KarreV

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för KarreV och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka KarreV hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för KarreV
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!