• Om Jacqline

    Jacqline är en ny artist på United Stage och hon gjorde bedriften att direktkvalificera sig till Melodifestivalfinalen 2024. Nu är vi väldigt spännda inför finalen på Friends Arena i vår.

    2021 var ett händelserikt år för Jacqline när hon tog sig till final i Idol och uppträdde inför en miljonpublik och ett utsålt Avicii Arena. Sedan dess har Jacqline arbetat på ny musik som kommer att släppas under 2024.

    Jacqline har sången och dansen som passion och har haft det sen barnsben. När hon var 16 år hoppade hon av gymnasiet för att helt satsa på musiken. Siktet har hon på en global artistkarriär; något hon jobbar stenhårt på varje dag både i musik- och dansstudion. Med fina hyllningar från svenska artistkollegor såsom Imenella och Cherrie, men även skådespelare som Gustaf Skarsgård och Alexander Abdallah ser framtiden väldigt ljus ut för Sveriges nästa stjärnskott.

Lyssna på Jacqline

Boka Jacqline

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Jacqline och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Jacqline hos oss

  • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
  • Exklusivt bokningsbolag för Jacqline
  • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!