Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Jacqline in 2024/2025.

 • Om Jacqline

  Jacqline gick direkt till final när hon 2024 gjorde Mellodebut med låten ”Effortless”, skriven av Eurovisionvinnarna Thomas G:son, Cazzi Opeia och Jimmy Jansson (Loreen – ”Tattoo”), samt Dino Medanhodzic.

  Jacqline slog igenom när hon 2021 tog sig till final i Idol och uppträdde inför en miljonpublik och ett utsålt Avicii Arena. I finalen kom hon tvåa och har sedan arbetat på ny musik, bland annat i London, som kommer att släppas under 2024.

  25-åriga Jacqline är född och uppvuxen i Tumba. Sång och dans har varit en stor passion sedan hon var liten och hon drivs av att ständigt utvecklas. När hon var 16 år hoppade hon av gymnasiet för att helt satsa på musiken. Siktet har hon på en global artistkarriär; något hon jobbar stenhårt på varje dag både i musik- och dansstudion. Några av artisterna Jacqline inspireras av är Kendrick Lamar och Beyonce.

  Hösten 2022 medverkade Jacqline i föreställningen ”Infruset – Själens skrubbsår” tillsammans med Björn Dixgård, Arja Saijonmaa och Malmö SymfoniOrkester. Föreställningen byggde på Mando Diaos hyllade album ”Infruset” som i sin tur var sprunget ur Gustaf Frödings dikter. Sommaren 2024 spelas Infruset på Dalhalla.

Lyssna på Jacqline

Boka Jacqline

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Jacqline och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Jacqline hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Jacqline
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!