Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Jacco in 2024/2025.

 • Om Jacco

  ”För mig spelar det ingen roll vilken genre folk sätter mig i. Jag gör den musiken jag alltid vill göra. Jag älskar musik, och vill testa allt. I grunden är allt reggae-inspirerat, även när det inte låter som reggae” /Jacco

  Efter framgångsrika och uppmärksammade år i rapgruppen Labyrint var det i år dags för Jaccos albumdebut som soloartist. Albumet heter ”Allt jag har” och vill ge andra perspektiv och en mer verklighetstrogen bild av livet i orten.

  ”Allt jag har” är ett album som rymmer många historier. Om föräldern som hamnar fel och om hur det drabbar barnen. Om att försöka prata sin broder ut ur gangsterlivet. Om att förlora vänner och hämndkänslan som ofta uppstår hos människor när någon mördats. Jacco berättar också historierna om det oglamourösa gangsterlivet, om att växa upp i fattigdom:

  ”Inom hiphop nämner folk dyra märken. Men ingen nämner att de har det fattigt. Många bor trångt med fattiga och arbetslösa föräldrar. Det är ingen som berättar de historierna. Om hur det är att ärva från sina storasyskon.” /Jacco

  Jacco har länge samarbetat med Masse och Salla från Salazar brothers/Redline Recordings och nya albumet är producerat tillsammans med Masse.

  ”Jaccos album är något helt annat än man kunnat förvänta sig. Det är ärligt och självutlämnande, det har mycket sorg men även glädje, värme och kärlek, vilket jag tycker saknas i musiken idag. Det har varit fantastiskt att se Jacco och Masse jobba fram den här skivan.

  Allt kom så enkelt när de väl bestämt sig att göra musik ihop och ljudbilden är så bred, man kan höra allt från hiphop, RnB, reggae, soul, pop, afrobeats, dancehall plus annat som tillsammans med sången och texterna gör att det blir som en film eller musikalupplevelse.

  Nu vill man bara uppleva dom här låtarna live på någon festival, det kommer bli allsång!” /Salla

Lyssna på Jacco

Boka Jacco

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Jacco och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Jacco hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Jacco
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!