Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Gustaf Rasch in 2024/2025.

  • Om Gustaf Rasch

    Popsnöret Gustaf Rasch är född och uppvuxen i Stockholmsförorten Kista. Under uppväxten var musiken central, och i ungdomen hade han ett flertal band innan han fick sitt första skivkontrakt som soloartist. Gustafs musik har tidigare beskrivits som “pop utan socker” och “kärlek utan filter”. 2024 är han tillbaka med pop åt det ruffare hållet, innehållande personliga texter som bjuder in till Gustafs innersta tankar. Han brukar beskriva sin musik som mörk men medryckande pop, som handlar om att inte riktigt känna sig hemma i vardagen.

    “Jag studerar folk i min närhet och försöker förstå. Hur bär dom sig åt? Jag kan vara avundsjuk på dom, ibland nästan hatar jag dom. Jag står på tunnelbanan och letar efter ledtrådar. Vad jobbar dom med? Hur pratar dom med varandra? Hur blir jag sådär? Vill jag ens det? Det vill jag nog inte. Jag vill ha kul och jag vill inte behöva tänka så mycket. Bara ut och fånga natten.”

    Från dessa tankar kommer även låttiteln till första av singelsläppen som väntar under våren, just Fånga Natten. Musik och livescenen har alltid varit en central del av Gustafs liv, och det kommer finnas många möjligheter att fånga Gustaf på en scen under 2024.

Lyssna på Gustaf Rasch

Boka Gustaf Rasch

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Gustaf Rasch och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Gustaf Rasch hos oss

  • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
  • Exklusivt bokningsbolag för Gustaf Rasch
  • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!