Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Greekazo in 2024/2025.

 • Om Greekazo

  Hässelby-rapparen Greekazo fick sitt stora genombrott med debutsingeln ”HotSpot” under 2019. Låten slog ner som en bomb och blev sommarens soundtrack över hela landet och har sedan dess streamats 5x Platina. Med smarta punchlines och humoristiska bars blev han snabbt en publikfavorit och en av landets starkast lysande stjärnor på den svenska hiphop-scenen.

  Senare under året släpptes ”FÖRSENT” som gästades av 1.Cuz och producerad av Yei Gonzalez. Låten blev direkt en stor hit och två år efter release blev den 1:a på Spotify i samband med succéserien ”Snabba cash” på Netflix, där låten var intro-låt. Greekazo fick sina andra 1:a på Spotify med ”ICE CREAM” som han gjorde tillsammans med Dree Low. Låten blev även Grammis-nominerad i kategorin ”Årets Låt” 2021.

  2020 släpptes debutalbumet ”GÖR NU, TÄNK SEN” och året efter släpptes albumet ”6TON5” och totalt har Greekazo över 350 miljoner streams.

  #1 med “FÖRSENT” och x10 Platina i Sverige. #1 med “ICE CREAM” och x4 Platina i Sverige och Grammis-nominering för “Årets låt”. #2 med “Bonanza” feat Roc Boys i Norge.

  Albumet “GÖR NU, TÄNK SEN” har över 110m streams.

  Turnerat över hela Sverige och Norge årligen de senaste 3 åren.

  Jobbat tillsammans med artister som 1.Cuz, Einár, Dree Low, Myra Granberg, Rami, Roc Boyz (NO), B.Baby med flera.

Lyssna på Greekazo

Boka Greekazo

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Greekazo och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Greekazo hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Greekazo
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!