Emil Jensen

Konserter 2021/2022

Laddar...

We did not find any events for Emil Jensen in 2021/2022.

 • Om Emil Jensen

  ”Världens bäste Emil Jensen trollband publiken. Tur att han till skillnad från Karlsson på taket har självironi”

  Efter sina hyllade liveföreställningar och sommarprat i radio är det dags för Emil Jensen att möta den svenska sommaren. Emils liveframträdanden är just som sommarprat på scen, där hans låtskatt varvas med personliga berättelser och samhällssatir. I sin helt egna blandning av komik och allvar tar han mellansnacket till en ny genre.

  Genom åren har Emil prisats för sin ordkonst och musik, men också för det engagemang som löper genom hans texter och artisteri och inte lämnar någon oberörd. Under vintern och våren har Emil Jensen turnerat land och rike kring med sin succéföreställning ”En gemensam galning”. Tillsammans med den förra föreställningen ”Flyktpotatis” har dessa två föreställningar lockat mer än 35 000 besökare över hela landet.

  Emil har fått ta emot mängder med priser genom åren och fick bl.a. 2017 Evert Taube-priset för sitt låtskrivande, han hörs på söndagar i ”Godmorgon, världen!” i Sveriges Radio där han också hörs återkommande i ”Tankar för dagen”. Eller ”Tvångstankar för dagen” som Emil själv kallar det. De senaste åren har Emil också hunnit med olika musikaliska samarbeten med en lång rad artister, senast i duetten ”Radioaktivitet” med Melissa Horn.

  ”Världens bäste Emil Jensen trollband publiken. Showen är oändligt mycket mer än bara en konsert. Tur att han till skillnad från Karlsson på taket har självironi” – Ystad Allehanda

  ”Emil Jensen briljerar i sina monologer” – Göteborgsposten

  ”Med stil och humor sprids en känsla av gemensamhet till alla som är ensamma, galna eller både och. Trots många skratt och en briljant nyanserad humor är källan till det roliga något som är djupt allvarligt” – Sydsvenska Dagbladet

   

  Pressmaterial

Boka Emil Jensen

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Emil Jensen och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Emil Jensen hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Emil Jensen
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Agent