Eagle-Eye Cherry

Konserter 2023/2024

Laddar...

We did not find any events for Eagle-Eye Cherry in 2023/2024.

 • Om Eagle-Eye Cherry

  2022 är det 25 år sedan genombrottsplattan och debuten ”Desireless” släpptes som innehöll världshitsingeln ”Save Tonight”. ”Att det har gått hela 25 år är svårt att greppa. Även om det har hänt mycket sedan plattan släpptes så känns det ändå som om det var igår. Desireless öpnade dörren till en resa som fortfarande överaskar.”

  Nu annonserar artisten även släppet av sitt sjätte studio album med titeln ”Back on Track” som släpps den 7/10 i år. Singel ”Rising Sun” släpptes i början av maj.

  ”Back on Track” är ett album som Eagle-Eye Cherry längtat länge efter att få ut och som fått ligga på hyllan och växa till sig pga den pandemi som vi alla varit inne i under en längre period. ”Äntligen ser vi ljuset i tunneln. Efter att ha avslutat förra världsturnén 2019 gick vi direkt in i studion för att spela in en massa nytt drivna av den energi och upplyftande känsla vi samlat på oss från alla spelningar. Att spela in blev som att fortsätta turnén på ett sätt och som om att samma live-känsla och publik befann sig i rummet.”

  Efter albumsläpp är det även planerat för en större världsomfattande turné som påbörjas med datum i Brasilien under oktober och november och som fortsätter i hela Europa direkt efter nyår med stopp i bland annat hela norden samt UK, Frankrike, Spanien, Portugal, Italien, Belgien och Nederländerna.

   

   

  Pressmaterial

Lyssna på Eagle-Eye Cherry

Boka Eagle-Eye Cherry

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Eagle-Eye Cherry och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Eagle-Eye Cherry hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Eagle-Eye Cherry
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.