Eagle-Eye Cherry

Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Eagle-Eye Cherry in 2024/2025.

 • Om Eagle-Eye Cherry

  Eagle-Eye Cherry gör succé i Så mycket bättre hösten 2023. Klart är nu att han också ger sig ut på en stor Sverigeturné med premiär i Falun den 23 februari.

  – Jag ser fram emot min första Sverige-turné på länge. Under åren har jag spelat väldigt mycket ute i världen men att komma hem och turnera på hemmaplan blir extra speciellt, säger Eagle-Eye Cherry.

  Eagle-Eye Cherrys medverkan i Så Mycket Bättre är en hit. Hans tolkningar, bland annat vackra ”Believe” av Mapei, går rakt in i hjärtat på tv-tittarna.

  Nu är det klart att Eagle-Eye också åker ut på en stor Sverige-turné med start i februari.

  Det är på vägarna han trivs bäst. Redan som 2-åring började Eagle-Eye stå på scen och turnera med sin pappa, jazzlegendaren Don Cherry.

  – Att sätta sig i turnébussen och åka runt är för mig som att komma hem, säger han.

  1997 slog Eagle-Eye Cherry slog igenom med dunder och brak med sin allra första singel ”Save Tonight”, som blev en världshit. 1998 var låten den mest spelade i amerikansk radio och med drygt en halv miljard Spotify-streams är den en av de största svenska låtarna någonsin. Fler skivor och omfattande turnéer följde innan Eagle-Eye valde att ta en paus från stress och rampljus. Efter ett besök i Nashville kom inspirationen tillbaka och 2018 gav han ut albumet ”Streets of you”. I januari i år kom senaste albumet ”Back on track”. Eagle-Eye Cherry har tidigare tillfrågats om att medverka i Så mycket bättre men det var först i år som alla planeter stod rätt och han tackade ja. Totalt är han med i fyra avsnitt, så vi har att se fram emot fler innerliga låttolkningar.

   

   

Lyssna på Eagle-Eye Cherry

Boka Eagle-Eye Cherry

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Eagle-Eye Cherry och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Eagle-Eye Cherry hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Eagle-Eye Cherry
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!