Konserter 2023/2024

Laddar...

We did not find any events for Darin in 2023/2024.

 • Om Darin

  Darin är hyperaktuell hösten 2022 med nya singeln ”Satisfaction”, Laleh-duetten ”Vi är på riktigt” och medverkan i Så mycket bättre med ”What’s the Point” som snabbt blev en hit på både radio och topplistan. Nästa höst blir knappast lugnare. Klart är nu att han 2023 gör en omfattande arenaturné med totalt elva stopp runtom i landet.

  Hösten 2021 gjorde Darin en akustisk höstturné som drog fulla hus överallt.

  Nästa höst är det dags för en ny vända runtom i landet.

  Det blir totalt elva stopp på den stora arenaturné som Darin ger sig ut på 2023. Premiären äger rum på Saab Arena i Linköping den 29 september och avslutningen är förlagd till Tegera Arena i Leksand den 4 november.

  Darin är den här hösten aktuell med Laleh-duetten ”Vi är på riktigt” och medverkan i Så mycket bättre, varifrån han han fått en hit med sin version av Johnossi-låten ”What’s the Point”. Därutöver gav han nyligen ut klubbiga singeln ”Satisfaction”. Låten, inspirerad av George Michael och Prince, skrev han i London tillsammans med Wayne Hector och Luke Fitton.

  Genom åren har Darin haft sju albumettor, trettio guld- eller platinasinglar och över en halv miljard spelningar på Spotify.

   

Lyssna på Darin

Boka Darin

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Darin och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Darin hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Darin
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!