Darin

Konserter 2022/2023

Laddar...

We did not find any events for Darin in 2022/2023.

 • Om Darin

  Hösten 2021 blir det en unik chans att komma artisten Darin riktigt nära. För första gången åker en av landets mest älskade artister ut på en akustiskt turné till vackra och utvalda lokaler. För alla som inte kan vänta tills dess och vill uppleva ren popmagi så släppte Darin ett nytt livealbum den 4 december 2020, ”Live from Ericsson Globe”. Inspelat den där speciella kvällen på Globen den 4 maj 2019.

  2019 blev Darins största år hittills. Med ny musik gav han sig ut på en stor arenaturné i Stockholm, Göteborg och Malmö. Sen släppte han ”En säng av rosor” under våren 2020 och kartan fick ännu en gång ritas om. Efter närmare 40 veckor på Svensktoppen är den fortfarande en av svenska folkets absoluta favoritlåtar. ”En säng av rosor” kan verkligen sägas vara en klassiker redan nu, en sång som kommer leva för alltid. Redan har låten spelats 3x platina och har i över 9 månader haft en plats på Spotifys Topp50-lista.

  Hösten 2021 är det dags för publiken att möta Darin närmare. För första gången gör han en serie akustiska spelningar, i vackra utvalda konsertlokaler. Det blir en chans att lära känna artisten Darin, att komma nära, att höra låtarna på ett nytt sätt och att få berättelserna bakom. Tillsammans med publiken blir det en intim musikalisk upplevelse med en av landets största och mest omtyckta artister.

   

  Pressmaterial

Lyssna på Darin

Boka Darin

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Darin och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Darin hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Darin
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.