Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Bob Hund in 2024/2025.

 • Om Bob Hund

  Bob Hund har med rätta kallats Sveriges bästa liveband i 25 år. Få band har visat en sådan förmåga att slå an en sträng i nya generationer lyssnare. Med kloka texter och överjordisk musik sätter de fingret på tillståndet i verkligheten. Bob Hund är ett band som inte bara vågar utsätta sig för osäkra situationer utan rentav tycks betrakta den laddning som då uppstår som ett värde i sig. Kanske själva poängen. En hållning som också gör bandet till något av det mest explosiva och oförutsägbara man kan se på en scen.

  Thomas Öberg, Johnny Essing, Conny Nimmersjö, Mats Hellquist, Jonas Jonasson och Christian Gabel. Sex individer som inte passar in men som passar ihop. Tillsammans skapar de en egen värld där verkligenheten speglas i all sin vackra skevhet.

  Våren 2023 är bandet ute på en omfattande turné på teatrar och konserthus med föreställningen ”Den overkliga sanningen om Bob Hund”. Turnén inleddes med fyra utsålda kvällar på Södra Teatern i Stoclholm. Bandet är också aktuella med albumet ”DRÖMMEN ÄR EN RÅVARA, VERKLIGHETEN ÄR EN RAFFINERAD PRODUKT” som släpps i två delar, de första 26/1 och den andra i maj inför sommarturné.

   

   

Lyssna på Bob Hund

Boka Bob Hund

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Bob Hund och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Bob Hund hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Bob Hund
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!