Ida Redig

Ida Redig är artist, låtskrivare och producent, bördig från Göteborg. Hon har släppt tre soloalbum, synts i flertalet TV- och radiosammanhang och nominerats till SKAP:s producentpris för årets bästa musikproducent.

 

2018 gjorde Ida Redig debut i Melodifestivalen med låten "Allting som vi sa", som hon varit med och både skrivit och producerat. Efter Melodifestivalen är det nu dags för henne att inta Diggiloo-scenen – även det för första gången.

 

- Min debut i Melodifestivalen var verkligen lyckad. Jag gjorde ett fantasiskt framträdande som jag är stolt över och jag fick med mig många nya lyssnare. Nu blickar jag framåt och efter Melodifestivalen har jag bara fokuserat på att skriva ny musik som ska resultera i ett album. Den röda tråden i låtarna kommer vara det organiska, mycket elgitarr, pianoslingor och stor live-känsla - och det är fortfarande svensk pop när den är som bäst! Jag ser fram emot att möta min publik med min nya musik, men först en grym sommar på turné med Diggiloo!, säger Ida. 

 

Kommande konserter

20/07
RÄTTVIK
Dalhalla
Köp
26/07
GÖTEBORG
Slottsskogen
Köp
27/07
Köp
28/07
KRISTINEHAMN
Sannavallen
Köp
29/07
VÄSTERVIK
Bökensved
Köp
02/08
VAGNHÄRAD
Tullgarns Slott
Köp
03/08
KARLSBORG
Göta Kanal
Köp
04/08
Köp
10/08
LIDKÖPING
Villabadet
Köp
11/08
MOTALA
Råssnäs
Köp
12/08
Köp
17/08
BOLLNÄS
Långnäs
Köp
18/08
Köp
Följ på hemsida  Följ på facebook  Följ på instagram  Lyssna på Spotify  Se på youtube 
Url:http://ws.spotify.com/lookup/1/?extras=albumdetail&uri=spotify:artist:2Q5xMO7xxS59W7ipdDQMQe
res:System.Net.WebException: The remote server returned an error: (404) Not Found. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at umbraco.library.GetXmlDocumentByUrl(String Url)


botbodyblackshadow