UNITED STAGE VÄXER OCH NU SÖKER VI EN B2B/CORPORATE EVENT MANAGER TILL DET SVENSKA KONTORET

ARBETSUPPGIFTER

Som en del av vår expansion på den nordiska livemarknaden söker vi nu en senior B2B-säljare till vårt växande team i Sverige. Som B2B-säljare hos oss ansvarar du för att boka spelningar med våra artister till företagsspelningar, events och andra stängda evenemang, som privata fester, middagar m.m. En del av jobbat kan också innebära att sälja in strategiska samarbeten mellan artist och företag. 
Vi tror att den person vi söker redan idag jobbar inom denna sektor och har en gedigen bakgrund från Eventbyrå, bokningsbolag eller liknande.
Som B2B-manager hos oss kommer du ingå i vårt liveteam med våra agenter som arbetar med artisternas utveckling och turnéer. Du kommer fylla en viktig funktion i att hjälpa agenterna att fortsätta förädla vår artistroster. Du kommer ha ansvar för att avtala de konserter du bokar och tillsammans med vårt produktionsteam har du ansvaret för att konserterna genomförs på det sätt som är överenskommet mellan oss, kund och artist. Vi ser gärna att du har egna idéer på hur detta område kan växa och utvecklas.

DU SOM PERSON

Vi ser att den personen som vi vill anställa för detta jobb är väldigt noggrann. Detaljerna är A&O för ett lyckat evenemang. Du har god samarbetsförmåga och är en teamplayer som förstår events. Med din kreativitet kan du lösa våra kunders önskemål samtidigt som du förstår artistens integritet. Att du är en riktigt bra säljare, och kan göra bra pitchar både skriftligt och muntligt ser vi som en självklarhet och att du har ett riktigt bra nätverk inom eventsektorn.

Denna tjänst är en heltidstjänst och arbetsplatsen är vårt kontor på Åsögtan 142 i Stockholm.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan till jobb@unitedstage.se

Har du frågor om tjänsten kontakta markus.wiking@unitedstage.se