Missa inte årets julshow!

En halvgalen komiker och en charmig skönsångare. Vi säger redan nu GOD JUL, årets julshow är nämligen här!

Tomten och Bocken – rider igen, är en julshow med radarparet Måns Zelmerlöw och Per Andersson, regisserad av Klas Wiljegård. Turnén sträcker sig över 12 arenor i Sverige. Det kommer bli en show bestående av humor, jul och galna upptåg men också musik framförd av ett stort tiomannaband. En sprakande helkväll helt enkelt.

Två av Sveriges främsta artister, vännerna Måns Zelmerlöw och Per Andersson, rodde år 2020 ihop en närmast legendarisk Hasse & Tage doftande succéshow som endast p.g.a restriktionerna hann spelas 7 föreställningar för en pandemibegränsad publik på Hamburger Börs i Stockholm.

Nu är det dags igen, men denna gång åker de ut på en arenaturné till 12 orter i Sverige. Radarparet Måns Zelmerlöw och Per Andersson, kommer återigen bjuda på en oförglömlig kväll.

”Tomten och Bocken är bland det roligaste jag gjort och sorgen när vi tvingades lägga ner efter endast 7 föreställningar pga nya restriktioner, var enorm. Att vi nu får göra en ny, arenaversion med extra allt, gör mig så vansinnigt glad och jag är säker på att både jag och publiken kommer få skratta oss igenom julen -23!” – Måns Zelmerlöw

”Ända sen vår förra julshow har jag och Måns pratat om att göra nåt ännu fläskigare men i samma anda! Så med nu när vi har ett stort band och en fet show känns det inte bara jäkligt kul att få tomta och bocka sig ett varv till, det känns som ett enda stort ÄNTLIGEN! ” – Per Andersson