Om oss

Us10 Web

Vi på United Stage har en ganska enkel filosofi som sedan 1984 drivit oss framåt. Vi tror på magin i mötet mellan en artist och en publik.

 

Du hittar oss mitt på Södermalm i Stockholm men vi jobbar i ett internationellt nätverk och numera har vi egen representation i Norge.

 

De flesta av våra artister är bosatta i Sverige och vi jobbar med exklusiv representation som agentur mot livemusikmarknaden, för vissa av artisterna gäller det hela världen och andra för Norden eller bara Sverige. Vi är hem för 180 artister och genomför årligen 2500 arrangemang.

 

För ett fåtal av våra artister har vi ett större uppdrag, där agerar vi även som management. Vi tar ansvar för alla delar av dessa artistens karriär och lansering, till exempel kontakten med skivbolag, musikförlag, media och sponsorer.

 

United Stages verksamhet växter ständigt, bland annat som producent på företagsmarknaden. Idag är vi en ledande leverantör av underhållning och kompletta produktionslösningar till företag och eventbyråer.

 

Vem du än är och hur vårt samarbetet än ser ut så ger vi dig allt av vårt bultande musikhjärta. För vi tror på magin i det där mötet mellan artist och publik.

 

Anders Larsson
VD

Vem söker du? Här hittar du kontaktuppgifter till alla anställda 

GDPR

botbodyblackshadow