Välkommen till US-familjen – Theoz

Ett brinnande intresse för dans och en mobilapp gjorde honom till en av Sveriges största sociala medier-profiler med över 2,5 miljoner följare. Nu har Theoz tagit steget vidare till att bli artist.

 

Theoz resa startade när han började dansa framför kameran för några år sedan, och när den populära appen Musical.ly lanserades hittade han en plattform där han kunde utveckla sin kreativitet och skapa fans runt hela världen. Där har han idag över 2 miljoner (!) följare och i år var han nominerad både i kategorin ”Årets Musical.ly” och ”Årets profil” på Guldtuben. På Instagram har Theoz 200K följare, och på YouTube över 160k följare.

 

Theoz har än så länge hunnit släppa två singlar, ”Lately” och ”Het”. Musikvideon till ”Het” har visats över 5 (!) miljoner gånger på YouTube. Dessutom spelar han just nu in en av huvudrollerna i filmen ”Rymdresan” med bland annat Robert Gustafsson som motspelare. Filmen har premiär 2019.

 

Under det kommande året kommer vi att få vara med om täta releaser och Theoz är redo att möta publiken med en liveshow som innehåller både dansare, dj och en häftig LED-show.

botbodyblackshadow