Tommy Nilsson åker på kyrkoturné

Vårturnén ”Allt som jag känner” stannar till på 17 orter med turnépremiär 13 mars i unika Norrala kyrka strax utanför Söderhamn.

 

Tommy Nilsson kommer under turnén besöka några av Sveriges allra vackraste kyrkor och i nästan varje ort gästas Tommy av en ängalik kyrkokör knuten till respektive församling. Körerna medverkar på de stora och omtyckta balladerna "Öppna din dörr", "En dag", "Amelia", "Dina färger var blå" och "Allt som jag känner". Tommy har på denna turné bästa möjliga musikaliska sällskap i pianisten Sven-Gunnar Peterson. Det här blir en konsertupplevelse utöver det vanliga!

Biljetter och turnédatum hittar du här.

 

Tommy Nilsson har sedan mitten av 80-talet berört publiken med sin omfångsrika och kraftfulla röst. Med omtyckta låtar som "En dag", "Dina färger var blå", "Öppna din dörr" och duetten "Allt som jag känner" är han en av landets mest folkkära artister.


 
Under 2016 åkte Tommy Nilsson på en stor konserthusturné runt om i landet och sommaren 2018 delade han scen med bland andra Kamferdrops, Ida Redig och Charlotte Perrelli på Diggiloturnén. Vintern 2018 ser ni Tommy Nilsson i den stämningsfulla julkonserten ”Christmas Night” med Magnus Carlsson, Elisa Lindström och Sofia Källgren.


 
Förutom på scen har vi sett Tommy Nilsson i populära musikunderhållningsprogram som ”Så mycket bättre” (2016) och ”Stjärnornas stjärna” (2018).

botbodyblackshadow