Spiders ger specialkonsert på Stora Teatern

16 mars är det äntligen dags för Spiders att möta publiken på hemmaplan i Göteborg. Kvällen har fått namnet ”Spiders med vänner – An electric night at Stora Teatern” och är något alldeles extra!

 

Spiders är ett rockband från Göteborg bestående av Ann-Sofie Hoyles (sång), John Hoyles (gitarr), Olle Griphammar (bas) och Ricard Harryson(trummor).Bandet har släppt tre album, ”Flash Point” (2012) och ”Shake Electric” (2014) följdes i mars 2018 av deras senaste alster ”Killer Machine”. Ganska exakt ett år senare är det dags för bandet att göra sin hittills största egna spelning, givetvis i hemstaden Göteborg.

 

Den 16 mars 2019 kliver Spiders upp på Stora Teaterns scen för en konsert de valt att kalla ”Spiders med vänner – An electric night at Stora Teatern”.

 

– Det kommer bli en helt grym afton som vi delar med den eminenta duon BF/C, ett gäng fantastiska gäster och DJ:s. Som av en händelse sker detta samma dag gitarristen Nancy Wilson från Heart fyller 65 år! Vi kommer förvisso INTE spela en enda Heart-låt. Däremot lovar vi att spela med så mycket heart-fullness att elektriciteten vi skapar tillsammans kommer få spårvagnstrådarna ute på Avenyn att glöda! 

Så kära göteborgare, boråsare och människor från alla världens hörn - välkomna att dela denna kväll med oss! hälsar Spiders.
Det är alltså en rejält elektrifierad helkväll vi har att vänta oss när Spiders intar Stora Teaterns klassiska tiljor. 


”Spiders med vänner – An electric night at Stora Teatern”

16 Mars GÖTEBORG Stora Teatern 

Biljetter släpps onsdag 5/12 kl. 10:00

botbodyblackshadow