Nyårsfest med Bob Hund på Malmö live

Bob Hund-året på Malmö Live får en massiv avslutning med “Nu ska vi dansa efter Bob Hunds pipa!”. Bandet bjuder in till nyårsfest och konsert med sitt allra mest dansanta material och nattklubb in på det nya året.

 

Sedan januari har bandet huserat i konserthuset och skapat en rad speciella kvällar och koncept. Konserter, fester, utställningar, installationer och panelsamtal har avlöst varandra och tillsammans lagt ett pussel vars resultat i sin uppfinningsrikedom och omfång inte liknar något ett rockband tidigare försökt sig på.

 

Året avrundas logiskt nog av på just nyårsafton. Det blir nyårsbal med konsert och maskerad som sätter punkt för ett helt förtrollat år som inneboende på Malmö Live.

Under titeln ”Nu ska vi dansa efter bob hunds pipa” kommer Bob Hund att inta Kuben för en konsert som helt och hållet kommer bygga på bandets mest dansanta material. Låtarna kommer också arrangeras om för att förlänga extasen på dansgolvet.

 

Det kommer dessutom att hållas en danstävling där publiken bjuds in för att dansa till remixer av låten "Harduingetmankandansatill"! Svängigaste och roligaste paret vinner ett fint pris och får dansa på scenen under konserten om de har tur.

 

När klockan slår midnatt når Bob Hunds år på Malmö Live sin klimax på ett i lika magiskt som ännu hemligt sätt. Efter tolvslaget fortsätter festen och Bob Hunds inbjudna DJ:s inviger 2019 med ytterligare dansanta rytmer.

 

Frågan ”har du inget man kan dansa till?” kommer med andra ord lysa med sin frånvaro under aftonen.

Men det hela stannar inte där. Kvällen är också en maskerad, inspirerad av Thomas Öbergs maskerade scenpersona. Publiken uppmanas att komma utklädda. Bob Hund-influerat om man vill det. Men ingen bestämmer, kom som du vill!

 

– Ta på dig en mask och jag ska säga vem du är, säger Thomas Öberg!

 

När morgonen gryr är Bob Hunds år på Malmö Live, och tillika bandets jubileumsår, över. Bandet lämnar därmed all nostalgi bakom sig och stiger ut i ljuset reinkarnerade exakt som förut. Eller?

 

 


31/12 MALMÖ LIVE Nu ska vi dansa efter Bob Hunds pipa!

Biljetter ute nu på malmolive.se

botbodyblackshadow