Nu är den här - boken om Wilmer X!

Nu blir Malmös mesta rockband bok. Rikligt illustrerad och späckad med intervjuer med samtliga bandmedlemmar genom Wilmers historia – från starten som Wilmer Pitt 1978 till årets succéartade comebackturné.

 

Förhandsboka boken här!

 

Boken kommer i tre olika versioner:

 

Wilmer X – 40 år av blues, svett och tårar! Boken om Wilmer X i sin grundupplaga på 304 sidor. Rikligt illustrerad och späckad med intervjuer med samtliga bandmedlemmar genom Wilmers historia – från starten som Wilmer Pitt 1978 till årets succéartade comebackturné.

 

Wilmer X Deluxebox som är numrerad i 500 ex. Utökad version av boken med 16 sidor exklusivt bonusmaterial och totalt 320 sidor. Live-DVD från Wilmer X-konserten på Malmöfestivalen med unikt backstagematerial från sommarturnén 2018. Signerad av bandet och förpackad i exklusiv box.

 

Wilmer X Super Deluxebox som är numrerad i endast 75 ex med en version av boken på 336 sidor och sammanlagt 32 bonussidor med unikt material jämfört med grundupplagan. Förpackad i exklusiv box och innehåller även:

En live-DVD från Wilmer X-konserten på Malmöfestivalen med unikt backstagematerial från sommarturnén 2018.

En exklusiv vinyl-LP med Wilmer X-konserten på Orionteatern 1990.

En av åtta signerade bilder från sommarturnén 2018 av fotograf Anders Roos, tryckta med högsta kvalitet i storlek 70 x 100 och i en numrerad upplaga om 10 ex vardera.

Låtlista från årets turné

Under Hot-affisch från 85

Låtlista från 80-talet

 

botbodyblackshadow