Mattias Alkberg på duoturné med "Om känslor och sånt skit"

Artisten och poeten Mattias Alkberg presenterar tillsammans med United Stage och Teg Publishing en sprakande krogshow med spännande överraskningar... nej det går inte. 

 

Det är inte en sprakande show. Det är en golvlampa med porrbelysning. Det är en uppstoppad gammal gubbe som inte ens kan några tricks. Det är gamla örhängen och nya och samtal kring detta. Det pratas om känslor och sån skit, om vänskap, kärlek och andra tillkortakommanden. Om poesi, politik och poesins politik och hur allt är ett jävla helvete och vad kan en göra annat än att skratta åt det.

 

Det är två personer, Mattias Alkberg och Jonatan Lundberg, och röst och piano. Det finns utrymme för frågor men det är inte säkert att någon kan svara på dem, det är väldigt sorgligt alltsammans.

 

Men det låter väl roligt? Det är det, det är fantastiskt roligt. Du går in i ett rum och kommer ut förbättrad, eller i alla fall förändrad. Annars får du pengarna tillbaka. Skoja, inte får du det den här gången heller. Eller tiden det kostade dig. Men vad skulle du annars använt den tiden och de pengarna till? Ja, den sortens frågor är Mattias Alkberg van vid i alla fall. Nu kan du höra honom försöka svara. Nu kan du försöka få ett svar.

 

23/09
Köp
STOCKHOLMSlaktkyrkan
24/09
Köp
GÖTEBORGStora Teatern
25/09
Köp
MALMÖBabel
01/10
Köp
LULEÅKulturens Hus
02/10
Köp
UMEÅIdunteatern
03/10
Köp
BORLÄNGEBroken Dreams

 

botbodyblackshadow