Ida Redig gör exklusiv soloshow på Stora Teatern

För första gången intar den svenska popdrottningen Ida Redig Stora Teatern i Göteborg för en exklusiv soloshow med sin låtskatt. 

 

Ida Redig kommer med sitt fem man starka band visa världen styrkan och kärleken i sin musik. En upplevelse med allt från mäktiga, intima ballader som “Ingen kommer sörja när du dör till svenska poplåtar som "Du är bäst" ,"Allting som vi" och nytt material från det kommande albumet “LONG LIVE THE KING”. 

 

–Det här året har jag verkligen fått visa Sverige min styrka och bredd som liveartist och det här är fortsättningen och början på något nytt. Jag ser fram emot att ställa mig på en av Göteborgs scener och möta min publik och skapa en oförglömlig kväll, säger Ida Redig. 


Ida Redig är artist, låtskrivare och producent, bördig från Göteborg. Hon har släppt tre soloalbum, synts i flertalet TV- och radiosammanhang och nominerats till SKAP:s pris Årets bästa musikproducent. Som musikproducent går hon under namnet GIRL och har bland mycket annat producerat musik till TV4:s tv-serie "Gåsmamman" och filmen "Små Citroner Gula". 

 

2018 gjorde Ida Redig debut i Melodifestivalen med låten "Allting som vi sa", som hon varit med och både skrivit och producerat. Under sommaren gjorde hon succé i hela landet på den stora Diggilooturnén.

 

 

IDA REDIG - FOR ONE NIGHT ONLY

10 november GÖTEBORG, Stora Teatern 

Info och biljetter hittar du här. 

 

 

Läs mer om Ida Redig här.

 

 

botbodyblackshadow