Dolores Haze åker på hösttturné och släpper ny singel

26 oktober kommer albumet men redan idag släpps singel nummer tre, FLIP. Samtidigt avslöjas höstturnéns klubbar.

 

Senvåren 2018 hade Dolores Haze tröttnat på oönskade dickpics och släppte låten “Banana”. Vi höll med och nynnade oss genom hela sommaren. SVTs nyhetsredaktion övade på banandansen i sändning samtidigt som Sverige försökte lista ut vem den mystiska producenten Lil Pz kunde vara.


I samband med bandets spelning på Statement kom singel nummer två, “Play Hard Fuck Hard Love Hard”. Nu är det dags för den sista teasern, årets tredje singel, inför kommande albumet kallad “FLIP”. Lyssna här. 


Idag avslöjas också de första städerna som fått äran att tillsammans med Dolores Haze bjuda på popens framtid. Turnépremiären i Linköping sker samtidigt som albumet släpps den 26 oktober. 


Groovy Nickz, Foxy Sagz och Lucky Lollo har alltid svävat i sitt eget universum. Ständigt aktuella stjärnor, är det inte hyllad musik så är det filmroller eller modelluppdrag. Allt sedan debutalbumet “The Haze is Forever” 2015 har de påverkat allt och alla. The Guardian, Stereogum och Vice tävlade då om att skrika högst. 


Festivaler som Bråvalla, End of the Road, Slottsfjell, Iceland Airwaves invaderades och legendaren Iggy Pop handplockade bandet som förband. Som kronan på verket vann bandet ”Årets Rock” på P3 Guld och nominerades till ”Årets Nykomling”. Dolores Haze nominerades också till två Grammis för ”Årets Rock” och ”Årets Nykomling”.


Nu tar denna älskvärda trio nästa steg och det är bara att hänga med!

Här hittar du höstens turné med Dolores Haze.

botbodyblackshadow