Bob Hund på sommarturné

Under våren har Bob Hund varit ute på en lång turné i Norden. Redan idag kan sommarens 13 första turnédatum presenteras.

Bob Hund är aktuella med singeln ”Brooklyn Salsa” som gick direkt in på P3s spellista. Låten är bandets första släpp på deras nya skivbolag Woah Dad, ett Göteborgsbaserat musikhus som nyligen också knutit Håkan Hellström till sig.  

Bob Hund har under våren varit ute på en lång turné i Norden, med bland annat en succéspelning på ett fullsatt Sentrum Scene i Oslo under festivalen by:Larm. Redan idag kan vi presentera sommarens turné med premiär på Gröna Lund i Stockholm 13/5.

Turnén rullar vidare till Liseberg i Göteborg och sedan till festivaler som Storsjöyran, Emmaboda, Uport, Solid Sound och Musikens Makt. Turnén innehåller också tre datum på festivaler i Norge samt den spanska festivalen La Mar De Musicas. 


Flera av spelningarna bjuder på små överraskningar och spännande koncept från det kreativa bandet, så håll ögonen öppna efter mer information från respektive spelställe…


Bob Hund på sommarturné

13/05 Stockholm, Gröna Lund
03/06 Göteborg, Liseberg
18/06 Uddevalla, Uddevalla Solid Sound
25/06 Steinkjer (NO), Steinkjerfestivalen 
29/06 Kristiansand (NO), Quart Festival
08/07 Træna (NO), Trænafestivalen 
23/07 Cartagena (ES), La Mar De Musicas
27/07 Emmaboda, Emmabodafestivalen
28/07 Skjerjehamn (No), Utkant Festival
29/07 Östersund, Storsjöyran (stumfilmskonsert)
30/07 Östersund, Storsjöyran
06/08 Ulricehamn, Uport Festival
19/08 Luleå, Musikens Makt 

(Fler datum tillkommer)

botbodyblackshadow