Bob Hund bjuder in publiken att delta i albuminspelning

I vår släpps Bob Hunds nya album "0-100". Delar av albumet kommer spelas in live på Orionteatern med publikens hjälp.

 

Helgen som gick var inte vilken helg som helst, utan helgen v. 48. Ett i Bob Hund-sammanhang klassiskt datum. Bandet intog lördag och söndag Debaser Strand i Stockholm för dubbla konsertkvällar som också blev avrundning för deras jubileumsår vad huvudstaden beträffar. Men Bob Hund sover som bekant aldrig. 

 

Redan i februari är bandet tillbaka för två nya konserter i Stockholm. Den här gången av lite annorlunda natur. 1-2/2 flyttar de in på Orionteatern för två specialkonserter som också fungerar som ett led i inspelningen av ny musik.

 

Bob Hund är nämligen i slutfasen av arbetet med att färdigställa sitt nya album som fått namnet "0-100" och som kommer att släppas i vår. Delar av albumet spelas in på Orionteatern där publiken bjuds in att delta i den kreativa processen. 

 

– Vi brukar ofta tycka att våra låtar är bättre live ett år efter att de kommit ut, så vi tänkte lura oss själva och hoppas att det vi kommer vara där redan då, säger bandets gitarrist Conny Nimmersjö.

 

Utöver interaktiva elementet kommer kvällarna även bjuda på gästartister. Det blir alltså något helt annat än vanliga Bob Hund-konserter, om det nu finns något sådant. Två kvällar som bara händer där och då, men som kommer leva vidare som delar av Bob Hund nionde album (beroende på hur man räknar).

 


0-100: En interaktiv konsert med Bob Hund

 


01 feb STOCKKHOLM, Orionteatern

02 feb  STOCKHOLM, Orionteatern

 


Biljetter släpps 5/12 kl 10.00 på www.orionteatern.se

botbodyblackshadow