Anna Ternheim på höstturné med A Space For Lost Time

Turnén har fått namnet "A Space For Lost Time" och kommer spänna mellan det mest avskalade och det mest svulstiga. Det blir både ny musik och gamla omarrangerade låtar tillsammans med ett nytt band.

Sommaren 2018 åkte Anna Ternheim på en avskalad turné tillsammans med musikern Martin Hederos. I det lilla formatet började låtarna växa och nu är det dags för en större turné med rösten i centrum. Framförandet kommer skalas upp och röra sig mellan det mest avskalade och det mest det svulstiga. Utan att tappa fokus på låtarna.

– Så svårt att sätta ord på hur något låter, men om jag skulle försöka så är min nya musik som en vindstilla svart sjö.

– Jag känner en större glädje än någonsin att spela live och jag tror att höstens turné kommer bli fantastisk. Jag vill få publiken att glömma tid och rum och helt absorberas av ögonblicket och musiken. Jag kommer ha med mig ett helt nytt band och helt nya låtar. Jag befinner mig just nu i slutskedet av en skivinspelning. Det nya materialet är som gjort för scen, det kommer bli vackert.

Turnén har premiär i Göteborg 25 oktober 2019 och har fått namnet "A Space For Lost Time" och det blir både nya och gamla omarrangerade låtar. När musiken växer, växer också bandet och vyerna.

 Anna Ternheims nya album släpps hösten 2019.

 

botbodyblackshadow