Äntligen! Nu är Darin-biljetterna släppta

Under våren gör Darin tre stora spelningar på Ericsson Globe, Scandinavium och Malmö Arena. Nu är biljetterna släppta till Arena Tour samtidigt med nya låten ”Identitetslös”.

 

Biljetterna hittar du här.

 

– Jag vill bjuda på unika shower på de tre mäktiga arenorna jag ska spela på i vår. I en kombination av musiken jag släppt fram tills idag och de nya låtarna som kommer är de här arenorna perfekta för den typen av konsertupplevelse jag vill dela med mig av. Jag är så klart exalterad men nervös och har definitivt redan fjärilar i magen, säger Darin.

Lyssna på nya låten "Identitetslös".

2019 firar Darin sitt största år någonsin och alla är inbjudna!


DARIN Arena Tour 2019

4 maj STOCKHOLM, Ericsson Globe

11 maj GÖTEBORG, Scandinavium

18 maj MALMÖ, Malmö Arena

Biljetter ute nu på unitedstage.se

 

Under våren sålde Darin ut konserthus runt om i Sverige på sin över 25 spelningar långa turné. I Stockholm blev det hela tre fyllda kvällar på anrika Cirkus, en bedrift inte många svenska artister kan skryta med. Med publiken framför scenen skapades i ordets rätta bemärkelse popmagi.

Darinfebern fortsatte under sommaren med storslagna kvällar på bland annat Gröna Lund, Liseberg, Peace & Love-festivalen, Uport Festival och Törebodafestivalen, 2018 var stort men 2019 blir större!


Efter att i 10 år varit kungen av engelskspråkig svensk pop bytte Darin språk 2015. Första albumet "Fjärilar i magen" slog ner som en bomb och bytet till svenska kändes som det mest naturliga i världen. I november 2017 kom det andra albumet på svenska, "Tvillingen". Även det en enorm framgång med listettor och platinaskivor. Under våren och sommaren 2018 har Darin sålt ut flera konserthus runt om i Sverige och haft många oförglömliga spelningar på landets största scener.

botbodyblackshadow