​Joel Alme tillbaka med konserter i Göteborg och Stockholm

Efter ett framgångsrikt 2015 med det hyllade albumet Flyktligan, uppmärksammad medverkan i Jills Veranda och en 40 spelningar lång turné är Joel Alme i vår tillbaka med två exklusiva konserter i Göteborg och Stockholm.

Albumet ”Flyktligan” blev en vändpunkt för Joel Alme och innebar ett tydligt före och efter i hans artistkarriär. En samling sånger vars personliga tilltal och uppriktiga berättelser ur Joels släkthistoria verkligen slog an en sträng i publikens hjärtan. Albumet hyllades av en enig kritikerkår med ord som ”Det bästa svenska albumet på tio år” och ”Ett vackrare album på svenska lär inte släppas i år”.


Samtidigt som singlarna ”Backa Tiden”, ”Innan staden vaknar” och ”Våran Sort” under hela förra året snurrade frekvent på radio turnerade Joel intensivt land och rike runt med en över 40 konserter lång turné.

I höstas medverkade han i ett uppmärksammat avsnitt av SVTs succéprogram Jills Veranda. Joel har också nyligen synts i Skavlan i samma kanal. Ett år efter att Flyktligan släpptes upptäcker fortfarande fler och fler Joels musik. Ett lika välkommet som välförtjänt genombrott.

I vår är Joel Alme tillbaka med två väl valda spelningar, i Stockholm och på hemmaplan i Göteborg. 18/3 spelar han på Stora Teatern i Göteborg och 19/3 på Debaser Medis i Stockholm. På båda konserterna öppnar Joels skivbolagskamrat Hessam, en lovande debutant som är aktuell med singeln ”Lilla London”.

18/3 GÖTEBORG Stora Teatern
19/3 STOCKHOLM Debaser Medis

(Biljetter till båda konserterna finns ute nu)

botbodyblackshadow