Tommy Nilsson

Få svenska artister har ett sådant unikt röstsignum som Tommy Nilsson. Den mycket mer än folkkäre artisten är just nu dubbelaktuell, både med sommarens stora Diggiloturné och i TV4s nya musikunderhållning. Samtidigt passar han på och byta bokningsbolag.


"En dag", "Öppna din dörr" och den svenska superklassikern, oförglömliga duetten med Tone Norum "Allt som jag känner.
Tommy Nilsson kan med fog kallas en av landets mest folkkära artister. Med sin unika, kraftfulla röst har han berört publiken sedan mitten av 80-talet.


Nilsson har hunnit med att vinna Melodifestivalen, tagit emot Rockbjörnen och 2016 gjorde han stor succé i TV4s Så mycket bättre 2016. Våren 2017 reste Tommy på en stor konsertturné över hela landet.

Tommys låt "Dina färger var blå" har använts flitigt i Pripps ölreklam och är numera lika mycket förknippad med den vackra svenska sommaren som självaste midsommarafton.


Just nu är Tommy Nilsson dubbelt aktuell. I sommar drar han ut på Diggilo-turné tillsammans med bland andra Kamferdrops, Ida Redig och Charlotte Perrelli.


Nilsson är våren 2018 också aktuell i TV4s nya stora underhållningsprogram "Stjärnornas stjärna". I programmet, som leds av Petra Mede, kommer artister tävla mot vandra genom att sjunga egna versioner av världens största hits.

Följ på facebook  Följ på instagram  Lyssna på Spotify 


botbodyblackshadow