Nano

Nano fick sitt stora genombrott i Melodifestivalen 2017, där han från Skandinavium i Göteborg gick direkt till final med låten ”Hold On” och sen kammade hem flest tittarröster och kom totalt på en andraplats i tävlingen.

Nano har både en röst och en historia som berör – på djupet. Från ett trassligt förflutet bestämde han sig för att vända blad och satsa helhjärtat på musiken. Den 30-åriga Nano har ägnat sig åt musik större delen av sitt liv. År 2015 släppte han sin debutsingel ”Lion” som följdes upp av ”Perfect Melody” som passerat platinastatus, samt singlarna ”Pushin” och ”The Day I’m Gone”.

 

Nanos uppväxt var turbulent, men musiken har alltid varit en stor del av hans liv. Redan i andra klass blev Nano tagen ur skolan på grund av anpassningsproblem. De långa dagarna hemma fyllde han med MTV och på så sätt föddes hans kärlek till musiken. 12 år gammal hamnade han hos en fosterfamilj på Gotland och det var där han började komponera egna melodier i sitt pojkrum, melodier som han sedan spelade in på kassettbandspelare med inbyggd mikrofon.

 

Väl tillbaka i Stockholm föll Nano in i destruktiva mönster igen och hans resa mot musikdebuten har varit lång och krokig, men när Nano träffade kvinnan i sitt liv och fick sitt första barn bestämde han sig en gång för alla, livsstilen med kriminalitet och missbruk måste ge vika för kärleken till familjen och musiken. Sedan dess har paret fått tre barn till och Nano har ihärdigt jobbat för att realisera drömmen om att göra karriär med sin musik. Förändringsresan har tagit flera år, men nu, efter de stora framgångarna och den nyvunna kärleken och respekten hos det svenska folket så hoppas han kunna inspirera andra som går igenom samma resa.

 

 

 

Kommande konserter

Följ på facebook  Följ på instagram  Följ på twitter  Lyssna på Spotify  Se på youtube 
Url:http://ws.spotify.com/lookup/1/?extras=albumdetail&uri=spotify:artist:48Z0MG7G6UQeWYibHpXgQe
res:System.Net.WebException: The remote server returned an error: (410) Gone. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at umbraco.library.GetXmlDocumentByUrl(String Url)


botbodyblackshadow