Mohombi

Mohombi deltog i Melodifestivalen 2019 med låten "Hello" och i augusti släppte han fina "My love". 2020 var han tillbaka i Mello med låten "Winners", som tog sig direkt till final. 

Mohombi har levererat hit efter hit sedan solodebuten och megahiten ”Bumpy Ride” år 2011. Han kallar sitt unika sound för ”Afro-Viking” och musiken speglar hans svensk-kongolesiska arv. ”Det är musik som berättar en historia”, berättar Mohombi vars senaste dansanta singel ”Mr Loverman” släpptes i juni 2018.

Vid sidan av det egna artisteriet är Mohombi en framgångsrik låtskrivare. Han har samarbetat med världsartister som Nelly, Arash, Pitbull och Shaggy. År 2017 släpptes ”Mi Gente” med J Balvin, Villy William och Beyonce. Singeln steg till #3 på Billboard Hot 100 och var #1 mest streamade låten på Spotify sex veckor i rad. Den senaste releasen som låtskrivare är ”Dinero” med Jennifer Lopez ft Cardi B och DJ Khaled.

 

Mohombis musik har sålt platina flera gånger om och 2016 prisades hans arbete som låtskrivare på Pitbulls album ”DALE” med en US Grammy för Best Latin Album.

 

Följ på hemsida  Följ på facebook  Följ på instagram  Följ på twitter  Se på youtube 
Url:http://ws.spotify.com/lookup/1/?extras=albumdetail&uri=spotify:artist:37GUqxafAvAKGMZbXCUnmr
res:System.Net.WebException: The remote server returned an error: (404) Not Found. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at umbraco.library.GetXmlDocumentByUrl(String Url)


botbodyblackshadow