Mimi Werner

Artisten och låtskrivaren Mimi Werner från Borås är numera välbekant ansikte tack vare sina countrydoftande pop-singlar som spelats på radio och TV.

 

Med miljontals streams på Spotify, hundratals spelningar, två EP och tre singlar i ryggen är Mimi nu aktuell med en nyskriven duett, "Find a Way", tillsammans med Brolle. I maj släpps nästa singel.

 

Werner har hunnit vara med i Melodifestivalen två gånger, 2016 med låten ”Aint No Good” och 2018 med egenskrivna ”Songburning” som tog henne hela vägen till andra chansen.

 

Debut-EPn spelades in i Nashville, Tennesse. Tillsammans med musiker som medverkat på världshiten ”9 to 5” med Dolly Parton.

 

2016 åkte Mimi på Sverigeturné tillsammans med Charlotte Perrelli och Brolle i uppsättningen ”Rock n Roll On Tour”. Hon har även medverkat i tv-program så som Bingolotto, Dobidoo, Ett jobb för Berg och Idrottsgalan.

 

 

Följ på facebook  Följ på instagram 
Url:http://ws.spotify.com/lookup/1/?extras=albumdetail&uri=https://open.spotify.com/artist/3HYuDfDJCzvtSVHWpNndWD?si=E8su1j8lQ4OsiWir-d32ig
res:System.Net.WebException: The remote server returned an error: (410) Gone. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at umbraco.library.GetXmlDocumentByUrl(String Url)


botbodyblackshadow