Ida Redig

Ida Redig är artist, låtskrivare och producent, bördig från Göteborg. Hon har släppt tre soloalbum, synts i flertalet TV- och radiosammanhang och nominerats till SKAP:s producentpris för årets bästa musikproducent. Som musikproducent går hon under namnet GIRL och har bland mycket annat producerat musik till TV4:s tv-serie "Gåsmamman" och filmen "Små Citroner Gula". Sommaren 2018 medverkade hon på Diggiloo-turnéen med över 20 stopp runt om i Sverige. Tidigare under våren gjorde Redig debut i Melodifestivalen med låten "Allting som vi sa", som hon varit med och både skrivit och producerat.

 

I november 2018 intar Ida Redig Stora Teatern i Göteborg för en exklusiv soloshow.

–Det här året har jag verkligen fått visa Sverige min styrka och bredd som liveartist och det här är fortsättningen och början på något nytt. Jag ser fram emot att ställa mig på en av Göteborgs scener och möta min publik och skapa en oförglömlig kväll, säger Ida Redig.

 

Kommande konserter

Följ på hemsida  Följ på facebook  Följ på instagram  Lyssna på Spotify  Se på youtube 
Url:http://ws.spotify.com/lookup/1/?extras=albumdetail&uri=spotify:artist:2Q5xMO7xxS59W7ipdDQMQe
res:System.Net.WebException: The remote server returned an error: (410) Gone. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at umbraco.library.GetXmlDocumentByUrl(String Url)


botbodyblackshadow