Emil Jensen

Just nu turnerar Emil Jensen med föreställningen “En gemensam galning”. Samtidigt avslöjar han att höstturnén utökas med 23 helt nya kvällar till våren.

 

– Efter det fantastiska mottagande vi fått under hösten, känns det omöjligt att inte fortsätta till våren. Det har styrkt mig i att det är viktigare än någonsin att ingjuta lite hopp, mod och mänsklig värme och försöka sprida lite yttrandetrygghet. Varje dag är en valdag och varje promenad är en prideparad, säger Emil själv om föreställningen och den tillströmmande publiken.

 

“Omslutande humor blandas med högstämt allvar och där Jensen får gott om svängrum för sin begåvade ordkonst” – GöteborgsPosten

“Denne förträfflige ordkonstnär är förmodligen en av landets mest mänskliga människa” – Gaffa

 

Förutom turnén har Emil i höst släppt ett nytt rosat album ”En gemensam galning” och boken ”Vad var det jag sa?” som innehåller texter från hans mest älskade radioframträdanden – Sommar i p1, Tankar för dagen och Godmorgon världen!

Emil Jensens liveframträdanden är just som sommarprat på scen, där hans låtskatt varvas med personliga mellansnack, komik och allvar, i en helt egen blandning.

Genom åren har Emil prisats för sin ordkonst och musik, senast med Evert Taube-priset för sitt låtskrivande, men också för det engagemang som löper genom hans texter och artisteri och inte lämnar någon oberörd.

 

Kommande konserter

08/03
KRISTIANSTAD
Kulturkvarteret
Köp
14/03
NÖDINGE
Ale Teater
Köp
22/03
SUNDSVALL
Tonhallen
Köp
27/03
SÖDERTÄLJE
Estrad
Köp
28/03
Köp
29/03
Köp
30/03
Köp
10/04
GÖTEBORG
Stora teatern
Köp
11/04
Köp
12/04
Köp
13/04
KARLSTAD
Scalateatern
Köp
Följ på hemsida  Följ på facebook  Lyssna på Spotify  Se på youtube 


botbodyblackshadow